Selskapsmat til alle anledninger

Våre selskapsmenyer består av tradisjonell norsk selskapsmat laget av de beste råvarer. Vår kokk anretter og klargjør for servitørene, enten det er dine egne eller servitører fra oss. Minimum 15 personer.

For bestilling eller spørsmål:
Ring 51 60 40 00 eller bruk skjemaet.

 

Standard 3-retterspakke

Alternativer forrett:
Asparges- eller blomkålsuppe

Alternativer hovedrett:

Svinestek 395,-

Røkt svinekam 395,-

Lammestek 410,-

Sursteik 479,-

Reinsdyrstek med Waldorf og tyttebær 465,-

Alternativer dessert:
Karamellpudding, Riskrem, Dronning Maud, Sitronfromasj, Sjokolademousse

 

Hovedretter

Reinsdyrfilét
Rosenkål, gulrøtter, asparges, tyttebær, Camps al’a Creme, viltsaus  395,-

Indrefilét okse
Brokkoli, asparges, gulrøtter, og Champ al’a Creme, peppersaus  395,-

Hjortefilét
Rosenkål, gulrøtter, asparges, tyttebær, Champ al´a Creme, viltsaus  395,-

Kalvefilét ytre
Brokkoli, asparges, gulrøtter og Champ
al´a Creme, peppersaus  395,-

– – – – – – – – – –

Potetalternativer
Hasselback, fløtegratinerte, kokte, potetstappe

Tillegg for 2 serveringer kr. 80,- pr person


Forretter

Aspargessuppe  89,-

Blomkålsuppe  89,-

Tomatsuppe  89,-

Skogsoppsuppe 129,-

Lune skalldyr med chili 139,-

Rekecoctail 99,-

Melon og spekeskinke  89,-

Lune scampi med salat og chili  139,-

Dessert

Karamellpudding 79,-

Sjokoladepudding  79,-

Sjokolademousse  79,-

Riskrem  79,-

Dronning Maud  79,-

Sitronfromage  79,-

Is med lune bjørnebær  89,-

Fruktsalat med krem  89,-


Suppe som hovedrett

Aspargessuppe 125,-

Blomkålsuppe  125,-

Tomatsuppe  125,-

Skogsoppsuppe 159,-

Ertesuppe / Kjøttsuppe  159,-

Brød og smør er inkludert

 

Ekstra

Fløtegratinerte poteter  39,-

Hasselbakte poteter  39,-

Waldorfsalat / Tyttebær  39,-

Champ al’a Creme  55,-

Barn under 10 år, halv pris.
Utleie av servitører minimum 4 timer á 480 pr. time.
Tillegg for kokk/transport – 1695,-


Bestilling / forespørsel: