Selskapsmeny
Våre selskapsmenyer består av tradisjonell norsk selskapsmat laget av de beste råvarer fra vårt matglade fylke. Bestilling av våre tre rettere betinger minimum 15 personer, i tillegg må man ha med kokk for å sikre en optimal smaksopplevelse signert Lura Turistheim. Alle tre retters menyer inkluderer to ganger servering av hovedretten. Nedenfor finner du våre standardmenyer, samt mulige tilvalg. Vår kokk anretter og klargjør for servitørene, enten det er dine egne eller servitører fra oss.


Ring oss i dag på 51 60 40 00 så lager vi et opplegg som passer både anledning og budsjett.



Forrett:
Aspargessuppe
Blomkålsuppe
 
 
Ekstra forrett:
Lune skalldyr med chili
Rekecoctail
Gravlaks
Melon og spekeskinke
Lune Scampi med salat og chili
 
 
Hovedrett:
Svinestek
Lammestek
Røkt svinekam
Oksemørbrad
Okse m/Rømme/Waldorf og tyttebær
Reinsdyrstek/Waldorf/tyttebær
Indrefilet Okse
Hjortefilet
Reinsdyrfilet
Kalvefilet ytre
 
 
Ekstra til hovedrett:
Fløtegratinerte poteter
Hasselbakte poteter
Waldorfsalat, tyttebær
Champ a´lacreme
 
 
Dessert:
Karamellpudding
Riskrem
Dronning Maud
Sitronfromage
Iskake
 
 
Ekstra dessert:
Fruktsalat
Is med lune bjørnebær
Karamellpudding med is
Jordbær med fløte
Konfektkake med is og cremet vaniljesaus
 
 
Dekketøy:
Full soupé m/duk/serviett
Full soupé u/duk/serviett
Kaffekuvert m/duk/serviett
Rull duk
Middagsservietter
Porsjonskaffe


 

Lura Turistheim tilbyr catering i Stavanger, Sandnes og Jæren.
I tillegg leverer vi overtidsmat og snitter samt catering der kokken kommer hjem til deg. Catering i stavanger med den beste kvaliteten til en god pris!

Webdesign: motto.